Verschillende BlackBerry modellen

Voor elke behoeft een ander model, zo werkt men ook bij Blackberry. Elk model voorziet de gebruiker van optimaal gebruiksgemak. Hieronder een toelichting bij de verschillende series van Blackberry.

Blackberry Curve

De Blackberry Curve familie heeft momenteel 5 operationele modellen. De Curve 9320, Curve 9380, Curve 9360, Curve 3G en de Curve 8520. De Curve kunt u zien als een instap model met een qwerty toetsenbord. Enkel de Curve 9380 is voorzien van een volledig toch scherm.

Blackberry Bold

De Blackberry Bold is een van de populairste serie toestellen van Blackberry. Momenteel heeft deze familie 3 toestellen operationeel, de Bold 9790 de Bold 9900 en de Bold 9780. De nieuwste modellen in deze serie maken gebruik van een qwerty toetsenbord in combinatie met een aanraakgevoelig scherm.

Blackberry Torch

De Blackberry Torch serie kenmerkt zich door het grote touchscreen. Momenteel heeft men 2 operationele modellen, de Torch 9810 en de Torch 9860. De Torch 9810 heet een uitschuifbaar toetsenbord hierdoor kan men kiezen of men tijdens gebruik wil maken van het scherm, toetsenbord of beiden. De Torch 9860 heeft enkel een aanraakgevoelig scherm. De keuze is aan u!

Blackberry Porsche Design

De bekende Duitse autofabrikant heeft een samenwerking getroffen met Blackberry. Met als resultaat de Blackberry Porsche Design. Een zeer strak vormgegeven telefoon die voorzien is van alle gemakken. Net als de Porsche is deze Blackberry voorzien van een krachtige motor (processor) en is daardoor zeer snel.