De beste dating apps voor de Blackberry!

Wie wil er nu niet de ideale partner vinden. Tegenwoordig is dit echter niet meer zo gemakkelijk. Naast dat je natuurlijk vrouwen versier skills moet hebben moet je natuurlijk eerst een leuke vrouw tegenkomen. Daarom helpt de technologie ons door middel van dating sites en dating apps. Ook voor de blackberry zijn voldoende dating apps te vinden, waardoor u beslist een match tegenkomt op het wereldwijde web. Wij bespreken twee goede en betrouwbare apps met u, zodat ook u binnenkort een romantische date kunt gaan plannen en wellicht de liefde van uw leven kunt ontmoeten.

Badoo

Een van de eerste apps die overal in de app stores te vinden was, is Badoo. Doordat u een eigen profiel kunt aanmaken en precies kunt aangeven waarnaar u op zoek bent, kunt u heel gericht zoeken naar een geschikte date met dezelfde interesses. Houdt u van koken, dan kunt u eenvoudig zoeken naar iemand die dit ook leuk vindt om te doen. Het is wel van belang dat u uw profiel zo compleet mogelijk invult, zodat andere mensen meteen weten wat voor persoon u bent en wat uw interesses en hobby's zijn.

Blendr

Doordat Blendr nog niet ontzettend bekend is, is het nog een echte en authentieke dating app. Blendr zet zich voornamelijk op de markt als een app waar u nieuwe vrienden en contacten kunt ontmoeten, maar dit kan natuurlijk eenvoudig uitdraaien op meer. Het is dus een prima manier om een date te vinden. Blendr is veel diepgaander dan het bekende Tinder. Door verschillende effectieve functies in de app kunt u gemakkelijk een diepgaand gesprek starten, terwijl het bij Tinder juist een grote vleeskeuring is. Ook in deze app kunt u een profiel aanmaken en vullen met bijvoorbeeld interesses, politieke voorkeuren en hobby's. Het is mogelijk om deze app te syncen met social media zoals FourSquare, Twitter en Facebook. 

Tip: haal de foto van het profiel eerst door google. Wanneer de foto op veel andere plaatsen verschijnt met andere namen erbij, dan is het wellicht mogelijk dat het om een nep profiel gaat.