De beste Blackberry applicaties

Blackberry heeft applicaties van derden maar heeft ook haar eigen applicaties. Neem bijvoorbeeld de messaging service, daarnaast kunt u ook whatsapp gebruiken. Een berichtendienst die berichten verstuurd via internet. Wanneer u berichten wilt ontvangen en versturen dient u in contact te staan met een internet verbinding.

Apps speciaal voor de Blackberry

BBM Music, een gratis applicatie om uw muziek te beluisteren. U download uw muziek en synchroniseert hem vervolgens met behulp van uw computer of laptop naar uw Blackberry. Dankzij een zeer gebruiksvriendelijke interface kunt u gemakkelijk door u muziek manoeuvreren. Twitter is samen met Facebook een van de meest gebruikte applicatie op de Blackberry. Vandaar dat we deze 2 social media applicaties zo ontworpen hebben dat je hem overal, altijd en onder nagenoeg elke omstandigheid kunt gebruiken.

Kies bijvoorbeeld voor Shazam

Een van de eerste vooruitstrevende applicaties waarvan niemand had gedacht dat er ooit zoiets op de markt zou verschijnen is Shazam. Met behulp van deze applicatie kan men er achter komen welke muziek op dat moment hoort. Start de applicatie op en Shazam luistert naar de muziek die nu wordt gespeeld. Hij geeft je informatie over de artiest, titel, album en het jaar van uitgaven. Erg handig dus!