Besturingssysteem

Voor de Blackberry is een speciaal besturingssysteem ontworpen. Door middel van deze software kunt u de Blackberry optimaal gebruiken! Het is zo gebruiksvriendelijk ontworpen dat u binnen enkele acties bent waar u wilt zijn. Mail, berichten, bellen en internetten is nog nooit zo functioneel geweest als met uw Blackberry.

De mogelijkheden van het Blackberry systeem

Uw software kunt u gratis updaten. Dit is anders dan bij android mobiels, waar u feitelijk vast zit aan de geinstalleerde versie van het besturingssysteem. Zodoende kunt en blijft u meedoen met de laatste ontwikkelingen. Dit is een groot voordeel. Dankzij de integratie van onder andere Twitter en Facebook hebben heeft Blackberry zich nog verder geperfectioneerd. Mobiel Internet is namelijk de standaard geworden door technieken als 3G en 4G. Een mobiel abonnement met internet is een vereiste en de kosten zijn laag.

Mobiele Internet providers & abonnementen vergelijken

Om een goed mobiel abonnement af te sluiten kunt u internet providers en mobiele abonnementen vergelijken. Hier zijn speciale internet provider vergelijkers voor op internet te vinden. Het vergelijken van een mobiel abonnement met internet is eenvoudig en er zijn eigenlijk maar weinig echt slechte providers. Dit is mede omdat er maar 3 mobiele netwerken in Nederland zijn en iedereen hier gebruik van maakt. Mocht u geen internet bij de hand hebben dan kunt u nog altijd terug schakelen op de ouderwetse methode van updaten. Bij uw Blackberry komt een installatie cd met daarop de Blackberry desktop software voor PD en voor MAC. Hier kunt u eenvoudig nieuwe updates installeren, muziek configureren en instellingen aanpassen. De gebruiksvriendelijke interface van de Blackberry software als mede de telefoon zelf maakt de Blackberry geschikt voor iedereen.